MAXIPAN
DQS SRAC
   
   
Recomandă unui prieten Tipăreşte

 

Aparatul se foloseste pentru caramelizarea/invelirea in zahar/ciocolata a migdalelor, alunelor si pentru drajeuri in general. Aparatul este prevazut cu suport din otel galvanizat. Bazinul este incalzit prin intermediul unui arzator pe gaz prevazut cu aprindere electrica.

Retete:
1. Prepararea a 5 kg de migdale/alune invelite in zahar ars:
Puneti in bazin 3 kg zahar si 5 kg migdale/alune.
Aprindeti arzatorul.
Porniti motorul doar cand zaharul este topit si lasati-l pornit pana cand intregul continut va fi bine amestecat. Opriti motorul si scoateti continutul pe un blat de marmura. Intindeti repede produsul cu o spatula.

2. Prepararea a 5 kg de bomboane cu migdale sau alune:
Puneti in bazin 3 kg de zahar, 1 litru de apa si 5 kg de migdale sau alune
Porniti motorul.
Aprindeti arzatorul.
Lasati continutul la preparat pana cand apa va fi complet evaporata si toate migdalele/alunele sunt complet acoperite cu zahar.

3. Prepararea de migdale cu ciocolata
Ingrediente: zahar 1,5 kg, migdale 2.5 kg, unt 25 grame
Primul amestec: 1.5 kg ciocolata lichida (topita) cu lapte, 1 kg ciocolata lichida (topita) amaruie, 0.75 kg migdale praline
Al doilea amestec: 1 kg ciocolata lichida (topita) amaruie; 75 grame unt topit cu cacao; 0.5 kg cacao pudra.
Puneti migdalele in bazin. Intr-o oala separata topiti zaharul la aproximativ 117ºC, apoi turnati-l in bazin deasupra migdalelor si porniti motorul. Cand migdalele sunt bine acoperite de zahar aprindeti arzatorul si lasati-le la copt cu motorul pornit pana cand zaharul va fi ars si migdalele prajite; adaugati untul si lasati-l la amestecat cateva minute; opriti motorul si scoateti continutul pe un blat de marmura, verificand daca migdalele sunt separate una de alta. Lasati migdalele si aparatul sa se raceasca. Apoi reintroduceti migdalele in bazin, porniti motorul si adaugati lingura cu lingura primul amestec verificand daca migdalele sunt separate una de alta; lasati motorul pornit pentru a obtine o forma perfecta si uniforma; apoi adaugati cel de-al doilea amestec. La sfarsit adaugati cacao pudra si treceti produsul printr-o sita pentru a elimina excesul de pudra.

Alege produsele tale  
    Buc.
F43 DECOBAS Aparat caramelizare pentru fructe uscate, Capacitate 2 - 8 kg pe incarcare in functie de gradul de inclinare al utilajului, dim 620x500x660 mm
 
 
 
Cei ce au cumparat acest produs au mai ales:
 
Masina de rulat aluat
Malaxoare cu spirala
Chitara dubla pentru taiere uniforma
Vitrina cofetarie Sweet 2

Pagina anterioară
Căutare produse:
Ultimele produse
vizualizate:
Înscriere newsletter: