MAXIPAN
DQS SRAC

 

Experienta si infrastructuraMAXIPAN - Experienta si infrastructura

Maxipan reprezinta divizia de panificatie a grupului Maxigel. Beneficiind de nivelul de dezvoltare si experienta de peste 15 ani a grupului, Maxipan este astazi unul dintre cei mai importanti furnizori de utilaje de panificatie din Romania.

 

Maxipan ofera cele mai bune solutii brutariilor de nivel zonal, avand de asemenea experienta unor parteneriate importante cu retele nationale de morarit si panificatie.

Maxipan asigura in acelasi timp solutii complete pentru unitati de patiserie si gelaterie.

.

 

Recunoscuta pe piata din Romania pentru fiabilitatea utilajelor, Maxipan este importator al unor producatori renumiti din Italia si Spania, cu traditie in domeniul utilajelor de panificatie / patiserie.

 

Pentru a deservi mai eficient interesele partenerilor sai, Maxipan dispune de 4 filiale amplasate strategic pentru a acoperi toate zonele tarii: Ploiesti, Bucuresti, Cluj si Iasi.

 

 

 

Proiectare si Consultanta Tehnologica specializataMAXIPAN - Consultanţă Tehnologică & Proiectare

La Maxipan beneficiezi de consultanta oferita de personal certificat pentru managementul igienei in industria alimentara conform standardelor HACCP.


Proiectam si organizam fluxurile tehnologice specifice din unitatea ta conform normelor in vigoare.

 

 

 

 

 

 

Finantare pentru ideile taleMAXIPAN - Finantare

Anticipam nevoile tale si venim in intampinare cu programe de finantare flexibile. Beneficiezi de dobanda 0% timp de 9 luni, cu aprobarea pe loc, cu un avans de doar 25%. De asemenea, pentru a sprijini proiecte pe termen lung, am dezvoltat pachetul Leasing Maxigel. Pentru un avans de numai 20%, beneficiezi de o perioada de finantare de pana la 48 de luni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Service rapid si eficientMAXIPAN - Service rapid si eficient

Maxipan iti pune la dispozitie reteaua proprie de service cu puncte de lucru amplasate in strategic pentru a acoperii toate zonele tarii.


Specialistii departamentului nostru tehnic se diferentiaza si prin autorizarile ANRGN, ANRE si ISCIR ce garanteaza profesionalismul si calitatea interventiilor.


Asiguram pentru oamenii nostri cea mai buna instruire din industria de profil – programe speciale de training in strainatate, asimilarea de noi tehnologii, operarea echipamentelor de ultima generatie si imbunatatirea abilitatilor profesionale.

De asemenea, rapiditatea interventiilor este garantanta de stocurile mari de piese de schimb si consumabile.

 

 

 

Transport gratuit

 

Pentru a eficientiza procesul de livrare, Maxipan dispune de o flota auto formata din 9 tiruri si camioane.


Iti asiguram astfel transportul gratuit al utilajelor de la depozitele noastre logistice pana la locatia ta,
oriunde ai fi!

Căutare produse:
Înscriere newsletter: