MAXIPAN
DQS SRAC

Disclaimer Maxipan

Copyright
Continutul acestui site, incluzand textele, graficele, logo-urile, imaginile si videoclipurile sunt prezentate in scop informativ si este interzisa folosirea lor in alte scopuri. Este strict interzis orice alt mod de utilizare, incluzand reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afisarea sau expunerea continutului acestui site, fara acordul expres in scris al Maxipan. 

 

Disclaimer general
Acest site si continutul sau sunt furnizate de Maxipan si sunt valabile in masura impusa de lege.
Maxipan nu poate fi tinuta responsabila privind posibilele greseli sau omisiuni.
Maxipan poate modifica produsele sau serviciile mentionate pe acest site in orice moment, fara preaviz.
Pozele prezentate pe site sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Utilajele pot fi prezentate in poze cu optionale care nu sunt incluse in pretul standard.

 

Limitarea raspunderii
Maxipan avertizeaza in mod expres asupra tuturor responsabilitatilor cu privire la orice actiune intreprinsa sau neintreprinsa bazata pe oricare din informatiile furnizate pe acest site sau prin intermediul acestuia. Maxipan si furnizorii mentionati in site, nu vor fi raspunzatori pentru daunele directe, indirecte, reiesite din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a acestui site

 

Proprietatea intelectuala
Dreptul de autor asupra paginilor, informatiilor si tuturor materialelor incluse in site sunt detinute de Maxipan. Maxipan permite printarea, copierea, descarcarea sau depozitarea temporara a unor extrase de pe site pentru informarea dvs. personala.
Este interzisa modificarea in orice fel a materialelor printate sau descarcate de pe site, incluzand indepartarea marcilor de identificare sau a legendelor acestor materiale

Căutare produse:
Înscriere newsletter: